Kitap Ara

14 Şubat 2017 Salı

John Flanagan - Gölgelerin Efendisi 9: Zehirli Ok - PDF veya EPUB formatında indir


Macera devam ediyor...

Halt, Horace ve Will, Tennyson ile müritlerinin peşine düşerler. Amansız takiplerinin ardından bu kez sahte peygamberi tamamen ortadan kaldırabilecekler midir?
Dışarlıklıların sahte peygamberi, Clonmel'de işlediği cinayetten paçasını kurtarmıştır. Fakat Halt, onu Araluen sınırlarına girmeden durdurmaya kararlıdır.
Will, Tennyson'ın Cenevizalı suikastçılarından birini Clonmel'de alt etmiştir fakat diğer ikisi, hâlâ hayattadır. Will ve Halt'un üstün okçuluk yetenekleri, Cenevizalılara karşı verecekleri mücadelede galip gelmelerine yetecek midir?
Yoksa bu mücadele, Halt'un son savaşı mı olacaktır?



PDF  linki :     İNDİR
EPUB  linki :  İNDİR

6 yorum:

  1. Merhaba bütün seri için çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık ama epub formatında sıkıntı var. Yeniden düzenleyebilir misiniz?(Son kitap için geçerli)

    YanıtlaSil
  2. iyi günler çok teşekkürler seri için acaba 10 11 12. kitaplar da var mıydı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim sen obur kitwplari internette bulabildinmi bulduysan lutfen banada soylermisin bulduysan cok icimde kaldi okuyamadigim icin lutfen soyle

      Sil
  3. Tüm kitaplar için teşekkür ederim 10 11 12. Kitapları da ekleyebilirmisiniz eklerseniz cok sevinirim öbür sitelerin hiç birinden inmiyo okuyamassam içimde kalcak ne olur ekleyin en kısa zamanda

    YanıtlaSil
  4. 10,11,...16. kitapları da eklermisiniz.

    YanıtlaSil
  5. 11...16. kitapları bulduysanız bana sitenin linkini atabilir misiniz lütfen?

    YanıtlaSil

Kütüphaneci:)