Kitap Ara

3 Ocak 2017 Salı

Stephen King - O - PDF veya EPUB formatında indir



Küçük bir Amerikan kasabası olan Derry'yi diğer kasabalardan farklı kılan şey, kanalizasyon mazgallarının altındaki dehlizlerde yaşayan, kendini kimi zaman kâbuslarda, kimi zaman da gerçek hayatta gösteren bir yaratığın, insanları kendi karanlık dünyasına çeken esrarengiz bir gücün varlığıdır. Bu korkunç yaratıkla uzun yıllar önce savaşıp ardından kasabayı terk eden ve kendilerine yeni bir hayat kurmuş olan yedi çocuk, artık birer yetişkin olmuş ve yaşadıkları dehşet dolu günleri unutmuşlardır. Ancak, anılarının derinliklerine gömülen yaratık yıllar sonra yeniden harekete geçince, onunla bir kez daha hesaplaşmak zorunda kalırlar.


PDF  linki :    İNDİR
EPUB  linki :  İNDİR

9 yorum:

  1. Rica ederim :)... Keyifli okumalar ;)

    YanıtlaSil
  2. Filmi yaklaşıyor bilindiği gibi benimde ilgimi çekmişti ayrıca youtube yorumlarında çok etkileyici bir kitap olduğunu söyleyince filme gitmeden bir göz atayım dedim. Ve burada bulabildim bu yüzden çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iyi günler... Güzel yorumunuzu paylaştığınız için teşekkürler :) Merakımı çeken kitapları internetde bulmak beni de mutlu ediyor... Kitaplarda anlatılan hikayeleri,duyguları,maceraları okuyarak yaşamak ise bambaşka bir deneyim... Yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana :)))... Keyifli okumalar ;)

      Sil
  3. Hocam burda 217 sayfa diyor gerçekte 1000 geçkin bu neden böyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi günler... Çünki burdakı pdf veya epub kitap Orijinal değil. Bir kitap sever arkadışımız tarafından paylaşıldı. Yazıların boyutları orijinal e-kitapla aynı olmadığı için sayfa az gözüküyor ancak içerik orijanalle aynı. Keyifli okumalar... :)

      Sil
    2. Merhabalar. Normalde dediğiniz gibi olurdu ama Altın Kitapların eski baskıları tam metin değil bu hem King hem Agatha için geçerli. Mesela O kitabı için bu baskısı tam metin değil Şuan satışta olan yeni kapaklı baskısı tam metin. İsteyen araştırarak tam metnin de pdf sini bulabilir internette.

      Sil
  4. eline sağlık siteye yeni kitap yüklemeyi bıraktın heralde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Bir süre ara verdim. Bazı işlerimi hall etdikden sonra yine kitap yüklemeye devam edeceyim...Keyifli okumalar...

      Sil
  5. Yeni ve orijinal başımı gelsin

    YanıtlaSil

Kütüphaneci:)